ARTICLES
NEWS
REVIEWS
TUTORIALS

Dupli objektiv Kamerar resenje za iPhone 7 plus.

Kamerar je izbacio macro i fisheye/telephoto objektiv za vas iPhone 7 plus, koji se vrlo lako instalira, klikne i klizne.

Kit sadrzi dva objektiva sa fotrolom za telefon koja daje 360 stepeni zastitu vasem iPhone sa potpunim pristupom otvoru.

Samo stavite fotrolu na vas iPhone, zatim kliznete dati objektiv u pregradu sa ledne strane fotrole. Objektiv sedi ispod IPhone kamere sto vam omogucava da normalo koristite kameru ali klizi sa pokretom prsta i daje vam puno resenja (3, ako kazemo da smo izbirljivi).
Dizajn je praktican i usaglasava se neprimetno sa IPhone-om. Mnogi ljudi koriste njihove IPhone sa fotrolom (neke po ceni od 50 dolara pa navise) tako da je logicno razmisljati da ce korisnici platiti 45 dolara za cvrstu fotrolu sa dodatnom karakterstikom koja povecava uvelicavanje na iPhone-u.

Nema dodatnih uredaja ni glomaznih delova koji treba da dodajete i koji mogu da umanje svakodnevnu upotrebu opreme. Medutim treba da nadete mesto gde cete da drzite extra objektive i imajuci u vidu da su vrlo mali lako se izgube.

 Makro objektiv je prilicno impresivan sa uvecanjem od 10x, ali takode ima fisheye koji je isto dobar za skejtere.

Ako ste zainteresovani pogledajte Kamerar website.


Alex Kuraica 08/01/2017 07:00:00


The House Of Video is a site dedicated to filmmaking and professional video.
Founded by Alejandro B. Martin, Tony Hernandez and the VLR capital team, is daily updated by many contributors, covering new products, reviews and video reviews (hands on), interviews, articles, software, 3rd parties services, tutorials and more.
More About us Staff Contact